Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Κώστας Γιαννούλης


Κώστας Γιαννούλης

Ο Κώστας Γιαννούλης γεννήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 1987,  είναι Έλληνας ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού.

Καριέρα

Τα πρώτα βήματα

Γεννήθηκε στην Κατερίνη και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Βατανιακού. Ο πρώτος επαγγελματικός σταθμός του ήταν ο Πανιώνιος , στον οποίο όμως δεν αγωνίστηκε ποτέ.  Δόθηκε δανεικός για δυο χρονιές σε Φωστήρα και Πιερικό. Από το 2007 ως το 2010 υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ηρακλή, όπου είχε 60 συμμετοχές.

Η Κολωνία και ο Ατρόμητος

Τον Μάιο του 2010 υπέγραψε στην γερμανική ομάδα της Κολωνίας για να αγωνιστεί στην Μπουντεσλίγκα. Στα μισά όμως της αγωνιστικής περιόδου του έγινε γνωστό από την ομάδα του ότι ήταν ελεύθερος να επιλέξει την ομάδα που ήθελε. Έτσι τον Ιούνιο του 2011 δόθηκε με τη μορφή δανεισμού στον Ατρόμητο Αθηνών, για ένα χρόνο. Το καλοκαίρι του επόμενου έτους, έμεινε ελεύθερος από την Κολωνία και υπέγραψε συμβόλαιο ως ελεύθερος στον Ατρόμητο.

Διεθνής Καριέρα

Ο Κώστας Γιαννούλης είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος , κάνοντας το ντεμπούτο του στις 15 Νοεμβρίου 2011, κόντρα στην Ρουμανία, σε φιλικό αγώνα. Έχει αγωνιστεί ακόμα στην Εθνική Ελπίδων και στην Εθνική Νέων της Ελλάδας.

De Siris