Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φοίβος Δεληβοριάς

Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς γεννήθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 1973, είναι Έλληνας τραγουδιστής και τραγουδοποιός.

Το 1988 πήγε κάποια από τα τραγούδια του στον Μάνο Χατζιδάκι, με αποτέλεσμα την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου «Η παρέλαση» τον Νοέμβριο του '89.

Τον Ιούλιο του 1995 ακολούθησε ο δεύτερος δίσκος του, με τίτλο «Η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία». Την ίδια χρονιά συμμετείχε για πρώτη φορά σε ζωντανή μουσική παράσταση, με τον Διονύση Σαββόπουλο. Το 1998 ακολούθησε ο δίσκος «Χάλια», και το καλοκαίρι του 2003 ο «Καθρέφτης». Το 2008 κυκλοφόρησε τον δίσκο «Οι απίθανες περιπέτειες». Ο τελευταίος, μέχρι στιγμής, δίσκος του κυκλοφόρησε το 2010 και έχει τίτλο «Ο Αόρατος Άνθρωπος».

Δισκογραφία

Η παρέλαση (1989)
Η ζωή μόνο έτσι είν' ωραία (1995)
Χάλια (1998)
Ο καθρέφτης (2003)
Έξω (2007)
Οι απίθανες περιπέτειες του Φοίβου Δεληβοριά (2008)
Ο Αόρατος Άνθρωπος (2011)


De Siris