Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Μαρίνα Σκιαδαρέση


Μαρίνα Σκιαδαρέση

Η Μαρίνα Σκιαδαρέση γεννήθηκε στην Αθήνα στις 19 Μαρτίου 1965. Μεγάλωσε στην Washington D.C., USA και σπούδασε στο London College of Printing και στο St. Martin’s School of Art στο Λονδίνο. Στην συνέχεια δούλευε κάνοντας διαφημιστικά, φωνητικά δισκογραφίας, live και ως vocal coach για άλλους τραγουδιστές.

Έχει 18 δισκογραφικές δουλειές και πολλές συμμετοχές διεθνώς. Φέτος κλείνει 20 χρόνια πάνω στην σκηνή και στην δισκογραφία, ως performer και ως τραγουδίστρια εντός και εκτός Ελλάδας. Με συνεργασίες πολλών καλλιτεχνών όπως Grahamme Ravel, Nousrat Fatei Ali Kahn, Alex Anteaus, Angela Brown, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Τουρνάς, Poll, Μίμης Πλέσσας, Στέλιος Βαμβακάρης, Γιώργος Πανουσόπουλος, Διονύσης Τσακνής, Άννα και Λία Βίσση, Κ. Βήτα, Going Through, David Lynch, Αλέξια, Αναστασία Μουτσάτσου και άλλους πολλούς.

Με γνώσεις χορού από την σχολή Depian (με καθηγητές τον ίδιο και τον Χάρη Μανταφούνη). Επιπλέον, ολοκλήρωσε μαθήματα σε: Yoga και Ζazzen Breathing, Technical Voice Placement με την Julie Massino, Χοροθεραπεία με την Μαριλένα Καρέτα, Θεατρική παράσταση και κίνηση με τον Βίκο Ναχμία και Δραματοθεραπεία με την Αντιγόνη Χριστοφόρου όπου συνεχίζει.

Τον τελευταίο καιρό δουλεύει ως vocal coach και παραδίδει μαθήματα φωνητικής. Συγχρόνως εμφανίζεται με την «Ομαδική απόδραση» και ηχογραφεί με καλλιτέχνες εντός και εκτός Ελλάδας με το όνομα "shadowlike".

De Siris