Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012

Γιάννης Μηλιώκας


Γιάννης Μηλιώκας

Ο Γιάννης Μηλιώκας είναι Έλληνας μουσικός, γεννημένος στη Θεσσαλονίκη στις 23 Ιουνίου 1955. Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στη δεκαετία του 1980 και είχε αμέσως μεγάλη απήχηση. Τα τραγούδια του «Κακοσάλεσι», «Για το καλό μου», «Ροζ» (ντουέτο με την Αφροδίτη Μάνου) και «για την αγάπη» έγιναν επιτυχίες σταθμοί στην ελληνική μουσική.

Δισκογραφία

Εδώ Θεσσαλονίκη (1985)
Για το καλό μου (1986)
Και άλλα πολλά εμπριμέ (1988)
Greco Maskara (1990)
Οι μεγαλύτερες επιτυχίες του (1991)
Άκουσε λίγο το Γιάννη (1993)
Hello Baby (1995)
Νομίζω (1998)
Ένας σε δύο 1985-2009 (Best Of) (2009)
Noκ άουτ (1986) (συμμετοχή)
Ζήτω το Ελληνικό τραγούδι (1987) (συμμετοχή)
Η Γλυκερία Live στο Λυκαβηττό (1992)
Αυτή η νύχτα μένει (συμμετοχή)
30 Χρόνια Φίλοι - Ζωντανά Θέατρο Βράχων (συμμετοχή)
Στη Διαπασών (συμμετοχή)

De Siris